Best x blog nih???

Saturday, 7 May 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

Sekali lagi, blogger terkenal ben ashaari buat satu lagi gegar menggegar blog....


kali nih, bliau cumer nk seribu blogger jek... korang sumer bole join... cepat!!!!
Nak join klik SINI

17 comments:

Elih Japahar said...

Salam gegar...gud luck bro hehe

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

Azizul Aziz said...

elih: thx bro...
ainol: da follow da...

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan...mari gegar beramai-ramai..

HajarRasdi [BdkKck] said...

singgah nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi..

KEBABOOMMM!! lari lari! blog dah berkecai..

haha.. salam singgah tuan blog..
=)

Azizul Aziz said...

ros: salam perkenalan...
hajar rasdi: abeh la blog den da berkecai...

mis twit said...

hai, salam perkenalan dr blog ben. kumpulan 5 . :)

http://fatinmyprobs.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

BudakBosan said...

hai hai...jom folow/singgah bloG saye pulak... =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

Ly_Tulip said...

MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

Kalo free meh la jengok.. :)

*Peace Yo! :)

shat said...

i datang i datang. cantum balik blog gua yg dah berkecai. :p

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jum main Layang-Layang dengan Nadh nak?

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Anna Boleyn said...

Singgah sini dari blog ben.jom jalan2 blog kite balik jom. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...